N.P.SH. Conin

N.P.SH. Conin është ndërmarrje private ndërtimore, prodhuese dhe shërbyese nga Kosova e themeluar në vitin 2000 si rezultat i përvojës së gjatë dhe të
suksesshme profesionale të themeluesve të saj.

Kompleksi Banesor

Në Prishtinë, në Kodrën e Diellit, te banesat e kuqe afër ambullantës, jemi duke ndërtuar banesa në kompleksin banesor prej 4 llamellave me nga 24 banesa secila. Kompleksi banesor ka leje ndërtimi nr.05-351-1749. E veçanta është se banesat kanë garazha nëntokësore, për të cilat do të kujdeset administratori si dhe për shkallët e përbashkëta, ashensorin, sistemin e ngrohjes, rezervoaret e ujit, çerdhen e fëmijëve, oborrin e përbashkët në sipërfaqe prej 23 ari si dhe gjeneratorin elektrik. Banesat janë 2 dhomëshe (64,40m2 deri 72.30m2) dhe 3 dhomëshe (83,06m2 deri 91.74m2).

Më shumë

Galeria jonë

shiko të gjitha

Shiko 360 °

KOMPLEKSI BANESOR

CONIN-PR1

Në Prishtinë, në Kodrën e Diellit, te banesat e kuqe afër ambullantës, jemi duke ndërtuar banesa në kompleksin banesor prej 4 lamellave me nga 24 banesa secila.

  • info@conin.biz
  • http://conin.biz
  • +377 44 502 365
  • +381 38 512 269